söndag 2 januari 2011

Stjärna!



1
Begynn med 3 luftmasker, hekl de sammen til en runding med en fast maske i første luftmaske. Øk i hver maske med en maske til du har heklet ca. 3 runder. Der etter øker du med 1 maske i hver annen maske i ca. 2 runder. Der etter øker du i hver fjerde maske med en maske til du har 5o masker tilsammen.


2
Snu med en luftmaske og hekl 11 masker tilbake på rundingen. Snu med en luftmaske og ta inn andre og nest siste maske, så du får 9 masker. Snu med en luftmaske og hekl de 9 maskene. Snu med en luftmaske og ta inn andre og nest siste maske slik at du får 7 masker. Snu med en luftmaske og hekl de 7 maskene. Snu med en luftmaske og ta inn andre og nest siste maske så du får 5 masker. Snu med en luftmaske og hekl de 5 maskene. Snu med en luftmaske. Ta inn andre og nest siste maske så du har 3 masker. Snu med en luftmaske og hekl de 3 maskene. Snu med en luftmaske og ta inn masken i midten (maske nr.2). Slik at du har 2 masker Snu med en luftmaske og hekl de to maskene. Snu med en luftmaske og begynn å hekle i andre maske (ta inn første maske ). Dra tråden igjennom hekleløkken og avslutt spissen.


3
Begynn på neste stjernespiss i den samme masken som siste maske i rekke nr.1 i forrige stjernespiss.


Hekl 2 luftmasker og 11 masker (til sammen) på rundingen. Snu med en luftmaske og gjenta fra rekke nr.2 i forrige stjernespiss.

4
Når du skal begynne på spiss nr. 5 (siste spiss). Begynner du i samme maske som siste maske i første rad i spiss nr . 4  og avslutter første rad i spiss nr. 5 i samme maske som du begynte rad 1 i spiss 1.
Der etter gjør du som i de forige spissene.


Fest trådene.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar